Prečo práve...? Kristína Tamášová

Prečo práve...? Kristína Tamášová

Kristína TAMÁŠOVÁ


Aká je Tvoja história v spoločnosti Finanzpartner?

Po svojich viac ako 8 ročných skúsenostiach vo finančnom sektore som sa rozhodla pred 3 rokmi pracovať pre Finanzpartner, bola to moja najlepšia voľba. Úspešne budujem svoj vlastný tím ako Manager Senior v mestách Šahy, Štúrovo, Komárno, Veľký Krtíš a Levice.


Prečo práve Finanzpartner - v čom sa líši od ostatných?

Práca v oblasti finančných služieb ponúka mnohé výhody, nie je však jedno pre ktorú firmu sa rozhodneme. Finanzpartner sa najviac líši od ostatných v postoje k svojim spolupracovníkom. Podporuje nás aj garanciou pozícií. Nemáme zbytočný nátlak, môžeme sa v príjemnej atmosfére venovať na nájdenie vysoko kvalitného riešenia pre vypracovanie finančných plánov. Pri mnoho interaktívnych školeniach dbá aj na to, aby sme my spolupracovníci mali aj spoločné aktivity, pri ktorých sa nabíjame energiou.


Čo sa Ti najviac páči na spoločnosti Finanzpartner?

Napriek tomu, že Finanzpartner patrí medzi stredno-veľké spoločnosti na trhu, veľmi dynamicky sa rozvíja a pritom je tu stále rodinná atmosféra. Pre obchodníkov poskytuje nielen finančnú, technickú, produktovú a administratívnu podporu, ale aj množstvo bonusov a výhod. Ponúkame klientom férový prístup a vysokú mieru profitability.


Odkaz pre čitateľa...

Chceš byť súčasťou dynamického a rozvíjajúceho sa tímu? Pridaj sa k nám a pracujme spoločne na dosahovaní spoločných cieľov. Ak máš rád výzvy, si otvorený novým príležitostiam a záleží ti na priateľskom a podporujúcom pracovnom prostredí, potom si u nás na správnom mieste. Hľadáme nielen kolegu, ale aj partnera, s ktorým môžeme spoločne dosiahnuť úspech.

Čo ponúkame?
• Rozmanité úlohy a zaujímavé projekty
• Individuálne možnosti rozvoja
• Flexibilitu v práci a konkurencieschopné ohodnotenie
• Podporujúci a súdržný tím

Si motivovaný a iniciatívny? Rád pracuješ v tíme, ale dokážeš byť aj samostatný? Neustále hľadáš nové riešenia? Zaujalo ťa to? Kontaktuj ma a poďme spolupracovať.


Pre viac informácií navštívte našu stránku #ZAČÍNAME

Kariéra pre Teba - informácie

Spojte sa so mnou TU


IMG_7195jpg