Zbožňujem pocit, keď pre niečo tvrdo pracujem, a môžem to vyškrtnúť zo svojho zoznamu, pretože sa mi to podarilo splniť!

Zbožňujem pocit, keď pre niečo tvrdo pracujem, a môžem to vyškrtnúť zo svojho zoznamu, pretože sa mi to podarilo splniť!

Kristína Tamášová, svoje pobočky prevádzkuje v Šahách, Štúrove aj vo Veľkom Krtíši.
V spoločnosti Finanzpartner pracuje len rok a odvtedy riadi 14 člennú skupinu a disponuje so 150-200 klientmi. Má 32 rokov. Je matkou dvoch detí (11 a 6 ročné).


"Zbožňujem pocit, keď pre niečo tvrdo pracujem, a môžem to vyškrtnúť
zo svojho zoznamu, pretože sa mi to podarilo splniť!"

v praciJPG

Odkedy pracujete vo finančnom sektore?

Maturovala som v roku 2009 na strednej škole so zameraním na podnikanie. Následne som vyskúšala rôzne profesionálne oblasti a v roku 2015 som sa rozhodla pre finančníctvo. Vtedy ešte v inej spoločnosti. Toho času som bola na materskej „dovolenke“, moje druhé dieťa malo ledva niekoľko mesiacov. Vždy som sa zaujímala o finančný sektor, a keď mi ponúkli túto možnosť, zapáčilo sa mi, že môžem vyskúšať svoje schopnosti aj ako mamička, bez akýchkoľvek záväzkov. Vďaka podpore svojho manžela a rodiny som sa dokázala rozvíjať a napredovať aj pri dvoch deťoch.


Vaša rodina Vás podporovala od začiatku?

Musím povedať, že na začiatku sa im to nepáčilo (smútok na tvári). Často som počula otázku: Ako dokážem v budúcnosti získať ďalších a ďalších klientov? Ako je možné z toho vyžiť? Skôr by som povedala, že sa o mňa báli a mali obavy. Priznám sa, že aj ja… Napriek tomu mi poskytli absolútnu podporu, čo sa týka rodinného života: ak som sa mala stretnúť s klientmi, vždy sa našiel niekto, kto mi postrážil deti. Dnes už stoja pri mne stopercentne. Dokonca sa v roku 2016 a 2021 ku mne pripojila aj moja sestra a švagriná! Najväčšie uznanie pre mňa bolo, keď mi otec s uznaním hovoril, že si nemyslel, že je možné túto prácu vykonávať aj takto svedomito. Je veľmi hrdý na to, čo som dosiahla a nikdy sa nemám vzdávať!

rodinajpgIMG_0235JPGJPG

Ale k tomu všetkému bola potrebná aj Vaša vytrvalosť…

Som cieľavedomý človek. Prirodzene, aj ja mám svoje zlé dni, keď si myslím, že to celé vzdám, ale na konci vždy prídem na to, že je to vlastne moje povolanie snov. Rada pomáham a poskytujem im užitočné rady – milujem tvrdo pracovať pre niečo nápomocné. Páči sa mi, že moja práca je aj finančne nadštandardne ohodnotená a zbožňujem ten pocit, keď môžem niečo vyškrtnúť zo svojho zoznamu, pretože sa mi to podarilo splniť!


Prečo ste prestúpili do spoločnosti Finanzpartner?

Pretože som spoznala svoju terajšiu nadriadenú, Renátu Markuszekovú. Spriatelili sme sa a napriek tomu, že sme roky pôsobili ako konkurencia, ma vždy podporovala. V tomto povolaní je to nesmierne dôležité a takúto skúsenosť nemám len s Renátou, ale aj s celou firmou. Naozaj sme ako jedna veľká rodina. Pomáhame si navzájom dosahovať svoje ciele - spolu sa smejeme a plačeme.

20220226_135953jpg
Navštívte naše pobočky. Srdečne vás očakávame video

Čo by ste odporúčali začiatočníkom, respektíve tým, ktorí rozmýšľajú o vstupe do finančnej sféry?

Aby neváhali a dali tomu šancu. Nie je čo stratiť, veď aj v najhoršom prípade získajú skúsenosti, lepší prehľad nad finančnými produktami a vybudujú si kontakty. Nech neočakávajú, že budú hneď všetko vedieť, a ani to, že ihneď zbohatnú. Treba vydržať a učiť sa! V spoločnosti Finanzpartner je obrovskou výhodou podporujúce, rodinné prostredie a s takýmto tímom je možné dosiahnuť aj zázraky. Na začiatku sa mnohí ľudia snažia človeka brzdiť. Budete počuť vety ako: „Nie je to vhodná práca pre teba; nie je možné z toho vyžiť; chceš behať za klientmi?” Vtedy treba s úsmevom reagovať: „Aj to je jeden z názorov, ale ja chcem skúsiť, čo dokážem!” Jedno je isté, ak budete prvýkrát povýšený v kariére alebo budete stáť pred prvým vďačným klientom, budete vedieť, že sa to oplatí robiť. A nie len kvôli financiám, ale aj kvôli tomu pocitu.

20220503_151906JPG

Prečo sa to oplatí robiť?

Nielen preto, lebo toto povolanie zabezpečí dôstojný príjem a ekonomickú nezávislosť, ale aj preto, že v tejto firme môžete vykonávať prácu s dobrou náladou a vo vlastnom tempe. Nie je jedno, či dennodenne vykonávaná práca nás fyzicky a psychicky vyčerpá, alebo nie. A po tretie: Pocit, že naša práca je užitočná je dôležitý. Mnoho mojich klientov získalo svoj vysnený domov; zabezpečilo svoju rodinu pre prípad nehody, choroby alebo škody. Znížilo svoje mesačné náklady práve s mojou pomocou. Nemôže každý všetkému rozumieť, napriek tomu, majú obavy si vyžiadať pomoc od odborníkov. Ak staviame dom, máme zdravotné problémy alebo sa nám pokazí auto – vyhľadávame odborníka. Aj finančníctvo je samostatné povolanie. My sme tu nato, aby sme ľuďom vysvetlili pozitívne a negatívne stránky jednotlivých rozhodnutí. Takéto rady nezískajú ani v banke, ani v poisťovni – tieto inštitúcie predávajú len svoje produkty. My máme prehľad o všetkých produktoch a práve preto poskytujeme pomoc „našitú“ na klienta. Nie je väčšie uznanie od toho, keď sa na mňa klient pozerá vďačne, alebo ma ďalej odporúča svojim známym.

Finanzpartner a.s. - Informácie

Máš záujem o spoluprácu? - Informácie

Máš záujem o bezplatnú analýzu svojich úverových a poistných zmlúv? - Dohodni si termín TU