Prečo práve...? Renáta Markuszeková

Prečo práve...? Renáta Markuszeková

Renáta MARKUSZEKOVÁ


Aká je Tvoja história v spoločnosti Finanzpartner?

Vo svete financií som začala pracovať v roku 2010. V roku 2012 som sa rozhodla spolupracovať so spoločnosťou Finanzpartner, čo bolo moje najlepšie rozhodnutie, ktoré som mohla urobiť.

 

Prečo práve Finanzpartner – v čom sa líši od ostatných?

Vo Finanzpartner sa môžem mojím klientom venovať nezávisle a komplexne a to nielen v oblasti financií, ale aj v oblasti nehnuteľností a realitných služieb. Finanzpartner je rodinná spoločnosť, ktorá zabezpečí nie len kariérnu príležitosť pre každého, ale aj bezplatný vzdelávací systém pre ambicióznych ľudí, ktorí chcú v živote dosiahnuť niečo viac.

 

Čo sa Ti najviac páči na spoločnosti Finanzpartner?

Finanzpartner je jedinečná medzi finančnými spoločnosťami na našom trhu, ktorá je silná, stabilná, ľudská, má svoju hodnotu a čo je veľmi dôležité, má stabilnú - nemenenú kariéru a spôsob odmeňovania. V iných spoločnostiach sa neustále mení kariéra a odmeňovanie. Takto sa nedá spoliehať na to, čo prinesie budúcnosť. V spoločnosti Finanzpartner môže mať každý jeden spolupracovník istotu, že dostane silnú podporu a stabilné zázemie vo svete finančníctva.

 

Odkaz pre čitateľa...

Chceš byť súčasťou víťazného tímu? Hľadám ambicióznych a komunikatívnych ľudí, ktorí chcú rásť ale aj dobre zarábať. Ponúkam ti zaujímavú prácu v dynamickej spoločnosti, možnosť kariérneho rastu, atraktívne benefity a príjemné pracovné prostredie.


Pre viac informácií navštívte našu stránku #ZAČÍNAME

Kariéra pre Teba - INFORMÁCIE

Spojte sa so mnou TU

IMG_7304jpg