Prečo práve...? PhDr. Alžbeta Čečková

Prečo práve...? PhDr. Alžbeta Čečková

PhDr. Alžbeta ČEČKOVÁ


Aká je Tvoja história v spoločnosti Finanzpartner?

So spoločnosťou Finanzpartner spolupracujem od mája 2012. Moja cesta do spoločnosti viedla z inej maklérskej spoločnosti. Moju profesionálnu cestu nájdete na www.erzsebet.sk


Prečo práve Finanzpartner – v čom sa líši od ostatných?

Pre mňa ideálna spoločnosť. Nakoľko mojou hlavnou náplňou práce je nájdenie schopných, ambicióznych, etických a lojálnych nových kolegov do nášho riaditeľstva, t.j. nábor, preto vždy zdôrazňujem, že odlišnosti sú v maličkostiach a detailoch. A na konci tie maličkosti robia citeľné rozdiely. Vďaka nim, ten človek ostane v danej firme dlhodobo lebo bude šťastný a úspešný. Vo Finanzpartner dávajú veľký dôraz na to, aby sa intrapodnikatelia cítili komfortne, neustále sa rozvíjali, nadštandardne zarábali (každý podľa aktivít) a boli šťastní.
To, či niektorá firma dá viac či menej % na províziách je nepodstatná informácia, samozrejme ak sa držia štandardov trhu, ktoré sú veľmi podobné, lebo keď ten podnikateľ - spolupracovník nedokáže pohodlne fungovať a vytvárať hodnotu, aj tak sú mu na nič vyššie %. Nula x 130% je NULA!
Okrem jedinečného systému na zapracovanie nových kolegov a tímov, vysokých štandardov, ktoré dodržuje firma by som povedala, že ľudskosť. V niektorých firmách spolupracovník - intrapodnikateľ je „kamarát“ kým má dobré výsledky a keď má ťažkosti v živote, už sa od neho odvracajú alebo mu siahnu na financie (ponižovanie v kariére). Tu najväčšiu osobnú podporu pocíti človek práve vtedy keď to potrebuje.

IMG_7256jpg

Čo sa Ti najviac páči na spoločnosti Finanzpartner?

Mám veľa „najviac“, tak skúsim tie topky. ISTOTA, SERIÓZNOSŤ, FÉR PODMIENKY ROVNAKÉ PRE KAŽDÉHO a DOBRÉ KOLEGIÁLNE VZŤAHY. ISTOTA - Od mája 2012 sa nezmenili podmienky, na ktorých sme sa dohodli, resp. sa vylepšili. Zvýšili provízie, zlepšili systém a marketing, atď. Neskutočne veľa, je to na knihu.

SERIÓZNOSŤ - V niektorých spoločnostiach je dobrým heslom: „Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.“ a to nenávidím. Tu uznávajú inú filozofiu, ako napríklad: „Začíname na 100% a postupne pridávame.“ - a na toto sa dá zvyknúť. Vždy dodržali aj vyslovené veci, kým inde nedodržali voči mne ani to čo bolo v zmluve.

FÉR PODMIENKY ROVNAKÉ PRE KAŽDÉHO - Kým inde sú rovní a rovnejší, alebo aj keď sa o tom nehovorí, ale existuje diskriminácia voči ženám na vedúcich pozíciách, tu voči každému postupujú rovnako. Nie sú „miláčikovia“ vedenia a keď chce mať niekto viac pozornosti, stačí len aktívne pracovať a hneď sa točí svet okolo neho.

Na záver FIREMNÁ KULTÚRA - Dobré kolegiálne vzťahy, ktoré neskončia pri potľapkávaní ramena s falošným úsmevom, ale že sa úprimne podporíme a radíme si navzájom, aj keď pochádzame z iných štruktúr.


Odkaz pre čitateľa...

Hľadám nové obchodné príležitosti a ocením vašu podporu, ak túto informáciu zdieľate so svojimi kontaktmi. Na základe dlhoročných skúseností viem, že mnohí obchodní zástupcovia, manažéri a riaditelia často „bojujú“ so svojimi nadriadenými alebo firmou namiesto toho, aby dostali podporu a zažili etický, zodpovedný prístup k svojmu rozvoju a rozvoju svojho tímu. Toto „tiché trápenie“ často nie je navonok viditeľné.
Takýmto podnikateľom viem pomôcť a podporiť ich v ďalšom rozvoji vo finančnom sektore aj v podnikaní. Vopred vám ďakujem za vašu podporu. #OpenToWork


Pre viac informácií navštívte našu stránku #ZAČÍNAME

Kariéra pre Teba - INFORMÁCIE

Spojte sa so mnou TU

DSC08229JPG