Prečo práve...? Mgr. Virág Madarászová

Prečo práve...? Mgr. Virág Madarászová

Mgr. Virág MADARÁSZOVÁ


Aká je Tvoja história v spoločnosti Finanzpartner?

Do spoločnosti Finanzpartner som nastúpila ešte ako 18-ročná, pôvodne popri štúdiu. Bolo to pre mňa skvelou príležitosťou, ako spojiť teóriu so skutočnou praxou v oblasti financií. Po skončení školy som sa rozhodla pokračovať na plný úväzok, keďže ma práca nadchla a vidím v nej veľké príležitosti na osobný aj profesionálny rozvoj. Postupne som sa prepracovala k zložitejším úlohám a prehĺbila svoje znalosti v oblasti finančného poradenstva. 


Prečo práve Finanzpartner - v čom sa líši od ostatných?

Finanzpartner bol mojou prvou pracovnou skúsenosťou vo finančníctve a napriek tomu, že som nemala možnosť porovnávať ho s inými podobnými spoločnosťami, hneď ma oslovil svojim rodinným prístupom. Veľmi si cením to, že školenia sú zamerané na jednodňové formáty, čo mi umožňuje rýchlo sa učiť bez toho, aby som bola dlhodobo mimo praxe. Spoločnosť nám poskytuje všetky potrebné nástroje a podporu na to, aby sme mohli byť úspešní, čo vytvára pozitívnu pracovnú atmosféru a pocit, že firma investuje do nášho rozvoja.


Čo sa Ti najviac páči na spoločnosti Finanzpartner?

Najviac si cením, že Finanzpartner poskytuje svojim spolupracovníkom bezplatné školenia vrátane stravovania. V iných firmách je často bežné, že si za tieto školenia vypýtajú vysoké poplatky, čo môže byť pre začínajúcich podnikateľov veľká finančná záťaž. Okrem toho sa mi veľmi páči, že firma nám dala vytvoriť aj vlastné profesionálne "predajné" webové stránky, ktoré sú plne hradené spoločnosťou. Tento prístup vytvára podmienky na úspech už od začiatku a ukazuje, ako veľmi si firma váži svojich ľudí.


Odkaz pre čitateľa…

Chcela by som verejnosti odkázať, že naša práca nie je len o číslach a zmluvách, ale o budovaní dôvery a hľadaní najlepších riešení pre klientov. S finančným agentom získate viac než len poistenie – získate odborné poradenstvo a právne zastúpenie, ak by došlo k poistnej udalosti. Namiesto riešenia komplikácií priamo s poisťovňou sa môžete spoľahnúť na individuálny prístup, ktorý vám zabezpečí najvýhodnejšie podmienky a pomoc pri riešení poistných nárokov. Každý z nás má možnosť ovplyvniť svoju finančnú budúcnosť, a ja som tu preto, aby som pomohla nájsť tú správnu cestu. Ak máte otázky alebo potrebujete poradiť, neváhajte sa na mňa obrátiť – som tu pre vás.


Pre viac informácií navštívte našu stránku #ZAČÍNAME

Kariéra pre Teba - INFORMÁCIE

Spojte sa so mnou TU

5be63451-c429-4395-888a-3d63109de2b9 2jpg

0H2A8445jpg