Prečo práve...? Ildikó Klimaj

Prečo práve...? Ildikó Klimaj

Ildikó KLIMAJ


Aká je Tvoja história v spoločnosti Finanzpartner?

Už šesť rokov pracujem vo Finanzpartner. Som veľmi rada, že po svojich viac ako 20 ročných skúsenostiach vo finančnom sektore som sa rozhodla pracovať pre túto spoločnosť. Za pomerne krátky čas som sa vypracovala na pozíciu tímového manažéra a úspešne budujem svoj vlastný tím.


Prečo práve Finanzpartner – v čom sa líši od ostatných?

Etickosť, ľudskosť a odbornosť. Sú to hodnoty, ktorými sa riadi táto spoločnosť a ktoré sú rovnako dôležité aj pre mňa. Finanzpartner je stabilná spoločnosť, už dlhé roky je jedným z lídrov na trhu. Je poctivá tak smerom ku klientom, ako aj k nám obchodným poradcom, ktorí v nej pracujeme. Firmu tvorí skupina odborníkov, ktorí majú dlhoročnú prax a skúsenosti vo finančnom sektore. Ponúka produkty viac ako 50 spoločností, ktoré – a čo je pre mňa veľmi dôležité – majú spoľahlivé pozadie. Popri tom vo firme panuje rodinná atmosféra. Napriek mojim 20 ročným skúsenostiam v spoločnosti Finanzpartner dokážu povedať aj niečo nové, odkedy som tu, stále sa rozvíjam.


Čo sa Ti najviac páči na spoločnosti Finanzpartner?

Firma vytvára ideálne pracovné podmienky pre vlastné podnikanie a rast. Máme veľmi dobrú technickú, produktovú a administratívnu podporu, bezplatné vzdelávania, možnosť širokého výberu školení, obchodné konferencie, motivačné súťaže o exotické dovolenky. Cítim sa tu ako člen jednej veľkej rodiny. Máme radi tak osobné ako podnetné pracovné stretnutia, stretávania s obchodnými partnermi, neformálne večierky a zážitkové výlety.


Odkaz pre čitateľa...

Prizývam na spoluprácu skúsených maklérov ale i nováčikov, ktorí by radi vyskúšali prácu vo finančnom sektore a budovali svoje úspešné podnikanie. Od začiatku Vám pomôžem a budem Vás sprevádzať a podporiť vo vlastnom raste.


Pre viac informácií navštívte našu stránku #ZAČÍNAME

Kariéra pre Teba - INFORMÁCIE

Spojte sa so mnou TU

DSC08270JPG