Pred nami je "UHORKOVÁ SEZÓNA"

Pred nami je "UHORKOVÁ SEZÓNA"

Pozor, pozor! Príde hrozné obdobie. Pred nami je "UHORKOVÁ SEZÓNA"

"Ha, ha, ha!” Reagujú na to profesionáli.

Vždy je nejaké obdobie a tá istá situácia pre niekoho znamená krízu, pre iného príležitosť. Vy sa rozhodnete, čo pre vás budú znamenať letné mesiace, Vianočné obdobie či iné časy okolo sviatkov.

 

KAŽDÁ MINCA MÁ DVE STRANY

coins-g72007641b_640jpg 

AMATÉR hovorí: “Každý je na dovolenke, nemám komu zavolať.” - Realita je taká, že je to dobrá výhovorka a všetko je len v ich hlavách.

Len si predstavte situáciu, čo rozprávajú amatéri:

Idete po meste a ste sám. Žiadni ľudia, žiadne autá, žiadne autobusy.

Pôjdete do potravín a pri vstupe nemáte koho pozdraviť, lebo ste tam sám. Žiadna predavačka, upratovačka a aj pokladňa je prázdna. Idete si nakrájať salám a potom pri pokladni skočíte za pokladňu, naťukáte svoj nákup a vyplatíte ho. Krásna predstava?

To však nestačí! Poďme krásne ďalej!

Cesty sú prázdne, žiadne autá, ani chodci, tak nedodržíte predpísanú rýchlosť. Vy ste samozrejme čestný občan a keď si uvedomíte, tak sa zastavíte a nakoľko žiadnych policajtov nemáme – lebo každý je na dovolenke – tak pokutujete sám seba. :-)

 

Už vám svitá? Už sa vám ukazuje, že to čo píšem nie je reálne?
Ľudia sú predsa všade.

 group-businesspeople-looking-business-plan-office_23-2147899904jpg

PROFESIONÁL hovorí: „Amatéri majú len ďalšiu výhovorku prečo nebudú pracovať. To je skvelá príležitosť pre mňa!“

PREČO? V dovolenkových obdobiach (keď je každý odcestovaný a dovolenkuje) oveľa menej predajcov, sprostredkovateľov, obchodníkov oslovuje možných klientov. Práve preto, ľudia nemajú denné telefonáty kedy im chcú niečo predať. Neklopú im na dvere známi, ktorí práve začali robiť niečo nové a chcú „to ukázať“ svojim priateľom. Preto ľudia sú kľudnejší, viac otvorený novým možnostiam.

 

Práve takú „uhorkovú sezónu“ využijú profesionáli!

Ty sa rozhodni či si amatér alebo profesionál. Máš možnosť voľby a Tvoje dnešné rozhodnutie ovplyvní Tvoju budúcnosť. Tak ako žiješ dnes je následok Tvojich rozhodnutí spred pol roka, roka, troch rokov, atď. Vždy je príležitosť na zmenu!

Prajem Ti veľa úspechov!