Prečo práve...? Mgr. Lenka Paulovič, LL.M

Prečo práve...? Mgr. Lenka Paulovič, LL.M

Mgr. Lenka PAULOVIČ, LL.M


Aká je Tvoja história v spoločnosti Finanzpartner?

V práci pre exekučnú kanceláriu som hľadala pomoc ľudom, avšak v praxi som nemala pocit naplnenia či podania reálnej pomocnej ruky. V tom čase som spoznala Bety, ale kvôli okolnostiam som váhala a hľadala ten správny čas. Skúsenosťami aj rokmi som dospela k potrebe zmeniť pôsobenie, smerovanie a oslovila som ženu, ktorá mi biznis vzorom. Prišla však tá najkrajšia úloha v živote v podobe nášho synčeka a namiesto rozbehu som sa venovala len bábätku. Práve toto obdobie a zamýšľanie nad budúcnosťou a podnikaním mi ukázalo, že láska k rodine je najväčšou motiváciou a zistila som, že správny čas je vtedy, keď sa rozhodneme byť NIEKÝM, o kom sme snívali. A na začiatku tejto cesty sa priznávam, že hoci si tykám s finančníctvom už 17 rokov, s láskou k nemu pristupujem až vo Finanpartner vďaka trpezlivosti, podpore a dôvere, ktorú mi každým príspevkom v rámci vzdelávania, života a práce na sebe samej dáva Bety s Igorom.


Prečo práve Finanzpartner - v čom sa líši od ostatných?

Pracujú tu ľudia, ktorí majú nielen rovnaké hodnoty, ale aj pracovné nasadenie. Tak ako vidia každého klienta rovnako dôležito, pristupujú s úctou aj k spolupracovníkom. Biznis sa dá robiť so srdcom aj v tejto dobe a práve Finanzpartner je toho dôkazom. Je to miesto, kde človek môže rásť po každej stránke, dostáva nepretržitý prísun aktuálnych a kvalitne spracovaných informácií.


Čo sa Ti najviac páči na spoločnosti Finanzpartner?

Stabilita na trhu. Priamo pod tým je doslova mravenčia práca vedenia spoločnosti. Je to sen, na ktorom roky tvrdo pracujú tí, ktorí veria v dobro pre klienta a aj ho priamo tvoria. Cez školenia, cez firemnú kultúru, ktorá nie je iba položkou v manuáloch, ale je cítiť zo školení, stretnutí a rovnako aj komunikácie smerom od centrály. Skrátka spoločne sa kráča za cieľom - a tým je spokojnosť na strane klienta aj pracovníka a je to v dnešnom svete vzácne.


Odkaz pre čitateľa...

Nájsť seba a svoje miesto na trhu je občas dlhoročná a ťažká misia. Šanca, ktorú ponúka táto spoločnosť je práve tým, čo človeka delí od šťastného života. Každý potrebuje iný čas a a spôsob, akým zistí, čo je pre neho to pravé, ale prajem tým, ktorí hľadajú ten svoj DREAM JOB, aby videli svoju výhru v tom byť súčasťou Finanzpartner.


Pre viac informácií navštívte našu stránku #ZAČÍNAME

Kariéra pre Teba - INFORMÁCIE

Spojte sa so mnou TU

IMG_0982jpg