Prečo práve...? Agnesa Kocsiová

Prečo práve...? Agnesa Kocsiová

Agnesa KOCSIOVÁ


Aká je Tvoja história v spoločnosti Finanzpartner?

Už viac ako desať rokov (14 r.) pracujem v spoločnosti Finanzpartner, a.s. v oblasti finančného sprostredkovania. Som jedným najstarším spolupracovníkom v spoločnosti. Do dnešného dňa som veľmi rada, že som sa rozhodla pracovať vo finančnom sektore a hlavne pre túto spoločnosť. Pôsobím v spoločnosti na pozícii riaditeľa.


Prečo práve Finanzpartner - v čom sa líši od ostatných?

Finanzpartner, a.s. je stabilná spoločnosť, ktorá viac ako šestnásť rokov pôsobí v oblasti poskytovania finančných služieb. Za kľúčový prvok podnikania však nepovažuje financie, ale klientov a spolupracovníkov. Vedia, že sa za každou transakciou skrýva konkrétny človek, jeho životný príbeh a sny. Spoločnosť stojí na pilieroch odbornosti, dlhoročných skúsenostiach a férovej spolupráce. V spoločnosti rešpektujú každého človeka bez ohľadu na pohlavie, vek, či dosiahnuté vzdelanie. Vo firme si tykáme, s vedením môžeme otvorene diskutovať o príjemných aj menej príjemných témach. Od začiatku cítim v tejto spoločnosti férovú spoluprácu, dlhoročné partnerstvá a dobré obchodné meno spoločnosti. Spoločnosť sa stále rozvíja.


Čo sa Ti najviac páči na spoločnosti Finanzpartner?

Sme jeden tím, vzájomne sa podporujeme a staviame na kolegiálnej spolupráci. Pomáhame si a dôverujeme jeden druhému. Skúsení odovzdávajú svoje vedomosti nováčikom, ale aj starším kolegom a spoločne hľadáme najlepšie riešenie pre našich klientov. Všetci sme si rovní, lebo v spoločnosti nepoznáme predsudky. My všetci v spoločnosti sme ako rodina Finanzpartner. Každý z nás verí v poctivej službe klientovi založenú na profesionalite, odbornosti a individuálnom prístupe k ľuďom. Vďaka povahe našej práce si jej objem, čas, rozsah a miesto výkonu určujem sama. Stretávam sa s klientmi, svoju prácu dokážem vykonávať všade, kde je internetové pripojenie. Využívam výhody a efektívnosť moderných online riešení, ktoré mi zabezpečuje firma úplne zadarmo. Spoločnosť nám zabezpečuje bezplatné certifikované kurzy osobnostného rozvoja a produktové školenia, ktoré nás posúvajú vpred. Veľmi sa mi páči, že naša spoločnosť každoročne finančne podporuje aj občianske združenie Svetielka nádeje, ktoré pomáha rodinám chorých detí. Je to pre mňa hrejivý pocit, že som súčasťou takej spoločnosti ako je Finanzpartner, ktorá pomáha tým, ktorí to najviac potrebujú.


Odkaz pre čitateľa...

Na spoluprácu prizývam skúsených maklérov i úplných nováčikov. Ak sa bojíte kariérnej zmeny, spoľahnite sa, že Vás budem sprevádzať. Pomôžem Vám vykročiť na vlastnú cestu úspešného podnikania.


Pre viac informácií navštívte našu stránku #ZAČÍNAME

Kariéra pre Teba - INFORMÁCIE

Spojte sa so mnou TU

72126af4-60dc-4a75-9b98-bb69acb8ff2dJPG