Mám to skúsiť? Bojím sa.

Mám to skúsiť? Bojím sa.

"Dôvodom, prečo toľko ľudí v živote to nikam nedotiahne je, že sú zaneprázdnení hľadaním štvorlístkov v záhrade, zatiaľ čo im príležitosti klopú na dvere."

Ak vás to nestojí peniaze, resp. len pár eur, čas a energiu, určite by ste to mali skúsiť! Neskúste to však so štýlom, že „nič som do toho nedal, nemám čo stratiť“, lebo môžete stratiť oveľa viac ako keby ste za to dali tisíce eur. 

Ak v obchode zaplatíte za chlieb, je to vaše. Môžete s tým robiť čo len chcete. Môžete ho zjesť, vyhodiť, darovať, stratiť... atď. Ale keď od niekoho dostanete šancu, sľúbite mu, že to skúsite a potom sa vzdáte, stratíte niečo čo je vo vás. Stratíte istotu pri ďalších príležitostiach, lebo už ste zlyhali a vždy si spomeniete na to, že: „Vtedy sa mi to nepodarilo, čo ak ani teraz? Vtedy som bol neúspešný, ja vo všetkom budem neúspešný.“ 

A v neposlednom rade stratíte dôveru toho človeka, ktorý vám príležitosť dal, lebo on vám veril a vy ste ho oklamali, zradili.

 

Čo by ste povedali keby ste si dali záväzok, samozrejme ak vstúpite do niečoho čo dáva zmysel, čo nie je protizákonné a je etické, že z toho VYSTÚPITE len vtedy keď budete úspešný, len keď budete na tej „vlne“ hore. Vystúpite ako VÍŤAZ. A práve preto vždy keď začnete niečo nové, začínate s pocitom víťaza a preto aj zvíťazíte.

 

Je dokázané, že ak dostanete príležitosť v úspešnej, dlhodobo funkčnej firme so sieťovým marketingom a tam počúvate úspešných, ktorí to už dokázali, ani vy nemôžete neUSPIEŤ! Jedine čo môžete, môžete to vzdať. 

GARANTUJEM VÁM, že ak vytrváte, budete nasledovať rady tých, ktorí to dokázali, získate vedomosti a skúsenosti,  nebudete mať inú možnosť ani vy, len STAŤ SA ÚSPEŠNÝM.