Kedves ügyfelem!

Kedves ügyfelem!

Levél ügyfeleimhez...

Köszönöm a bizalmat, hogy a múltban hozzám fordult pénzügyével kapcsolatos tanácsért és szolgáltatásért. 

Jelenleg mindnyájan nehéz időszakon megyünk keresztül. Úgy érezhetjük, minden lelassult körülöttünk, alig van lehetőség személyes találkozásra. Azonban a pénzügyi világ továbbra is mozgásban maradt, állandóan változik, új és új fejlemények történnek.

Szeretnék továbbra is segíteni abban, hogy kényelmesen, otthona biztonságából Ön is követni tudja ezeket az eseményeket. Hiszen, különösen a jelenlegi gazdasági helyzetben, mindenki számára fontos, hol és hogyan tudunk spórolni.   

family-457235_640jpg


A jelenlegi szlovákiai pénzügyi piacon több mint 4000, állandóan változó termék található. Egy szakembernek is nehéz tájékozottnak maradni, pedig ő csak ezzel foglalkozik – egy átlagember számára pedig, aki munkába jár, gyerekeket nevel, esetleg két állásban is dolgozik, nagyon nagy teher felügyelet alatt tartani az állandóan változó pénzügyeket is.

Sajnos, ezt gyakran kihasználják az amatőr „üzletemberek“ vagy pénzügyi intézmények. Jobb ajánlatnak beállítva rábeszélik az embereket olyan termékekre, amelyek valójában előnytelenek a számukra. Elhatalmasodott az olyan kölcsönök száma, amelyek már csaknem uzsorakamattal terheltek; olcsóbbnak tűnő biztosítások, amelyek baj esetén nem térítenek; és befektetési „lehetőségek“, ahol az emberek elveszítik pénzüket.

money-2696219_640jpg

Kedves ügyfelem, ezektől a „nagyszerű, vissza nem térő lehetőségektől” szeretném megkímélni Önt. Ha legközelebb ilyen kínálatba botlik, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, hogy megkereshessük az Ön és családja számára a legmegfelelőbb megoldást.

Mivel én sem szeretnék a terhére lenni, rövid információkat küldenék az aktuális helyzetről és lehetőségekről. (Ezt mailjében keresse.) Ha valami felkeltette az érdeklődését, és szeretne róla bővebben tájékozódni, kérem, jelezze azt e-mailen, telefonon vagy messengeren keresztül. Az Ön számára nem fontos információkat pedig bátran törölje a postaládájából.


IMG_6216jpg

Köszönöm, hogy a bizalmába fogadott, és remélem, mielőbb személyesen is találkozhatunk, lehetőség szerint már egy kellemes kávézóban. Ezúton is fogadja szeretettel meghívásomat – tessék jelezni, amikor Önnek is megfelel (…és amikor már nyitva lesznek a kávézók :).

Üdvözlettel,
PhDr. Janits Erzsébet
Elérhetőségeim: 0907716378, janitsova@finanzpartner.sk

Érdekes tudnivalók ITT