Finančný sprievodca bez stresu

Finančný sprievodca bez stresu

Potrebujete hypotéku alebo životné poistenie a neviete, kde začať?

Obráťte sa na nezávislého finančného agenta,
ktorý vám nielen ušetrí čas, ale aj zbaví stresu z neprehľadnej ponuky na trhu. Skúsený odborník za vás porovná všetky možnosti a odporučí to najvýhodnejšie riešenie presne na mieru vašim potrebám. Či už ide o získanie ideálnej hypotéky alebo poistenia prispôsobeného vášmu životnému štýlu, nezávislý agent stojí na vašej strane. Vy sa môžete spoľahnúť, že vaše rozhodnutia budú rozumné, výhodné a bez zbytočných starostí.
insurance-1991216_640jpg

Alžbeta, vo vašej práci sa venujete komplexnému finančnému poradenstvu. Aktuálne však ľudí najviac zaujímajú témy ako hypotekárne úvery a úrazové poistenie. Môžete nám prezradiť, ako konkrétne pomáhate klientom práve v týchto oblastiach?

Samozrejme. Aj keď sa venujem širokej škále finančných služieb, ako sú investície, poistenie či sporenie, v súčasnosti je (znovu) veľký dopyt po hypotekárnych úveroch a úrazovom poistení. Hypotekárne úvery sú pre mnohých klientov kľúčové, keďže im pomáhajú dosiahnuť ich sen o vlastnom bývaní. Zároveň je čoraz dôležitejšie správne si nastaviť úrazové poistenie, ktoré klientom poskytuje istotu v prípade nepredvídateľných udalostí. V týchto oblastiach viem veľmi efektívne pomôcť, keďže sa sústredím na rýchle vybavenie hypoték a na nastavovanie poistenia presne podľa individuálnych potrieb klientov.


To znie veľmi efektívne. Čo všetko zahŕňa vaša pomoc pri vybavovaní hypotekárneho úveru?

Prvým krokom je vždy detailné posúdenie finančnej situácie klienta a jeho cieľov. Následne analyzujem aktuálne ponuky na trhu a vyberám tú najvhodnejšiu hypotéku pre konkrétneho klienta. Vďaka mojim skúsenostiam a kontaktom v bankovom sektore viem urýchliť celý proces – od podania žiadosti až po finálne schválenie a podpis zmluvy. Sledujem aj podmienky, ktoré môžu ovplyvniť schválenie úveru, aby všetko prebehlo hladko a bez zbytočných komplikácií.

house-5902665_640jpg
"Klienti oceňujú najmä rýchlosť vybavenia hypotéky,
pretože im to šetrí čas a minimalizuje stres."

A čo sa týka úrazového poistenia, aký je váš prístup?

Úrazové poistenie je veľmi dôležitá súčasť finančnej ochrany, no každého klienta vnímam individuálne. Pri jeho nastavovaní vždy beriem do úvahy aktuálny zdravotný stav klienta, jeho životný štýl a pracovné riziká. Na základe týchto faktorov pripravujem poistenie "šité na mieru". Klient tak dostane poistenie, ktoré ho skutočne ochráni v situáciách, kedy to najviac potrebuje, a pritom nezaplatí za zbytočné krytie, ktoré pre neho nie je relevantné.


Ako sa vám darí prispôsobiť poistenie podľa zdravotného stavu klienta?

Spolupracujem s viacerými poisťovňami a mám prístup k rôznym možnostiam. Tým viem klientovi ponúknuť poistenie, ktoré zohľadňuje jeho konkrétnu situáciu – či už má zdravotné obmedzenia, športuje alebo má povolanie so zvýšeným rizikom úrazu. Zameriavam sa na to, aby bol krytý práve v oblastiach, kde je najzraniteľnejší, ale zároveň nemusel platiť za služby, ktoré pre neho nie sú relevantné.

family-3062249_640jpg
"Dobré životné poistenie je ako dáždnik. 
Nie vždy ho potrebujete, ale keď vás chytí lejak,
ste neuveriteľne vďační, že ho máte."


Ako vaši klienti hodnotia vašu rýchlosť a prístupnosť v prípade hypoték a poistenia?

Klienti oceňujú najmä rýchlosť vybavenia hypotéky, pretože im to šetrí čas a minimalizuje stres. Často mi hovoria, že by bez mojej pomoci nevedeli, kde začať, alebo by sa celý proces neúmerne predĺžil. Pri poistení zase klienti oceňujú, že majú produkt, ktorý je presne prispôsobený ich potrebám a životnej situácii. Vďaka tomu majú istotu, že sú dostatočne chránení bez toho, aby preplácali za zbytočné veci.

IMG_6216jpg

Potrebujete hypotéku rýchlo a bez stresu? Neviete, či Vaša poistka kryje Vaše potreby v prípade choroby, úrazu, PN,úmrtia, atď.?
Kontaktujte ma 0907716378, alzbeta.ceckova@finanzpartner.sk