8 ok, miért dolgozz kismamaként, egyedülálló anyaként is a Finanzpartnernél

8 ok, miért dolgozz kismamaként, egyedülálló anyaként is a Finanzpartnernél

Egyedülálló anyaként vagy kismamaként te is hónapról hónapra élsz?

A turkálóból öltözködsz, és nem mersz beülni a barátnőddel egy kávéra, hátha hónap végére nem marad pénzed? Nem kell így élned. Ha elég kitartó vagy, anyagi biztonságot teremthetsz gyermekeid számára.  Azt mondod: ugyan! Már annyi mindent kipróbáltál, és mindenhol becsaptak. Elfoglalt anyaként szinte lehetetlen komoly pénzt keresned, karriert építened.

„Sok nő nem tud arról a lehetőségről,
amelyet a pénzügy nyújt."

IMG_6094jpg

„Sok nő nem tud arról a lehetőségről, amelyet a pénzügy nyújt – mondja Janits Erzsébet, a Finanzpartner egyik igazgatója. – Jómagam is három lányt neveltem fel egyedül. Az anyagi biztonságomat pénzügyi területen szereztem meg. Lentről kezdtem, mint bárki más. Minden nőt arra bátorítok: jöjjön, próbálja ki magát. Éljen magabiztosan, anyagi függetlenségben!

csajok kicsijpeg

"Minden nőt arra bátorítok: jöjjön, próbálja ki magát.
Éljen magabiztosan, anyagi függetlenségben!"


Erzsébet 19 éves kora óta dolgozik, először egy MLM cégben, hálózatépítőként épített karriert.
„Gyerekkoromtól arról álmodoztam, hogy egyszer gazdag leszek – mondja.  Azért választottam az MLM rendszert, mert láttam, hogy egyes emberek milyen magasra jutottak a semmiből. Az évek során magam is sikeres hálózatépítővé váltam. 2009-ben azonban nagy változások zajlottak le az életemben. Úgy döntöttem, a munka területén is váltok: a pénzügyben fogok hálózatot építeni.

Sokáig viszolyogtam attól, hogy pénzügyi tanácsadó legyek. Néhányszor ugyanis becsaptak, előnytelen életbiztosítást köttettek meg velem. Aztán ráébredtem: éppen ezért érdemes ezzel a területtel foglalkozni! Mert itt van hiány, itt van rés! Kevés a becsületes, ugyanakkor magas szaktudású ember, igény közben lenne erre a szolgáltatásra.


"Kevés a becsületes, ugyanakkor magas szaktudású ember,
igény közben lenne erre a szolgáltatásra."

IMG_6107jpg

Az is a pénzügy felé hajtott, hogy háromgyermekes, egyedülálló anya voltam. Csak kevés idővel rendelkeztem, de az alatt sok pénzt kellett keresnem. Hiszen csak magamra számíthattam. Reggel iskolába, óvodába vittem a gyerekeket, fél négytől pedig már ismét velük foglalkoztam. Főzés, takarítás, leckeírás, szakkörök – ez mind bele kellett hogy férjen a napomba. Tudtam azt is, hogy bármelyikük bármikor lebetegedhet, és akkor otthon kell maradnom.

Néhány évig egy másik cégnek dolgoztam, 2012-ben jöttem át a Finanzpartnerhez. Itt találtam meg azt a széles portfóliót, becsületes hozzáállást, és kiváló karrierépítési lehetőséget, amit kerestem.

IMG_6105jpg

Ezért éri meg nőként a Finanzpartner munkatársaként dolgozni:   

1.             Rövid idő alatt sok pénzt kereshetsz. Ha csak délután háromig érsz rá, effektíven kell dolgoznod ugyan, viszont tisztességes fizetést kapsz érte.  

2.             Rugalmas munkaidő. Ha valamelyik gyereked megbetegszik, otthon maradhatsz vele.

3.             A saját magad főnöke vagy. Ez a szakma olyan, mint egy vállalkozás – amennyit dolgozol, annyit keresel. Magadtól is el tudod dönteni, hogyan kell végezned a munkát, és nem vagy kiszolgáltatva a főnököd szeszélyeinek.  

B konfJPG
 "A Finanzpartnernél a nőknek is van lehetőségük karriert építeni, és igazán nagy pénzt keresni."

4.             Van előtted elérhető karrier lehetőség. Nagyon sok pénzügyi cégnél a nők csak az alsóbb szinteken dolgoznak, üzletkötők vagy menedzserek, a magasabb, igazgatói posztokra azonban már nem engedik fel őket. A Finanzpartnernél a nőknek is van lehetőségük karriert építeni, és igazán nagy pénzt keresni.

5.             Anyagi biztonság várandósság, szülés, szoptatás idejére. Ha egy nő várandósság előtt kiépít magának egy hálózatot a Finanzpartnernél, akkor azokban a helyzetekben, amikor tényleg nem tud dolgozni, a hálózat már „magától” termeli a pénzt, ő pedig élvezheti a megbízható, passzív jövedelem előnyeit. Itt ugyanis garantálva van az elért pozíció megtartása, nem esik vissza valaki akkor sem, ha bizonyos időszakban nem tud dolgozni.  

IMG_6106jpg
"Garantálva van az elért pozíció megtartása."

6.             Online elérhető tananyagok szlovákul és magyarul. Csaknem minden oktatási anyagunk elérhető magyarul, és online is – ami nagy segítség az anyukáknak. Papucsban, otthonról is képezheted magad.

7.             A nulláról kezdheted. Sok nőnek az a problémája a munkaerőpiacon, hogy nincs megfelelő végzettsége, vagy kezdő tőkéje. Itt ez nem hátrány. Akárhány éves vagy, akármit végeztél, ha megfelelő kitartás és ambíció van benned, sikeres lehetsz.

IMG_6095jpg

8.             Soha többé nem csapnak be. Mindnyájunkat körbevesznek a pénzügyek: kölcsönök, életbiztosítások, spórolások, autóbiztosítás, második pillér, stb. Nem mindegy, hogyan, hol kötöd meg ezeket! A Finanzpartnél akkora áttekintésre tehetsz szert, hogy soha többé nem fognak becsapni.


"Szerettem volna példát mutatni a lányaimnak."

Szerettem volna példát mutatni a lányaimnak. Megtanítani nekik, hogy ne féljenek az élettől: ha úgy hozza az élet, egyedülállóként is meg tudnak állni a saját lábukon. Nekem sikerült, és arra biztatok minden nőt: ne törődjön bele, ha még egy kávét se tud meginni a barátnőjével. Jöjjön, próbálja ki magát. Ha nem ez az ő útja, akkor is rengeteg tudással, tapasztalattal fog gyarapodni.

Üdvözlettel!
Janits Erzsébet

További cikkek Erzsébettől - ITT