Čakáte dieťa alebo ste osamelá mamička? 8 dôvodov, prečo pracovať v spoločnosti Finanzpartner

Čakáte dieťa alebo ste osamelá mamička? 8 dôvodov, prečo pracovať v spoločnosti Finanzpartner

Ako tehotná, alebo osamelá matka žiješ z mesiaca na mesiac? 

Obliekaš sa zo second hand-u a neodvážiš si sadnúť s kamarátkou na kávu, lebo sa obávaš, že ti koncom mesiaca nezostanú peniaze? Nemusíš takto žiť! Ak si dostatočne vytrvalá, môžeš vytvoriť pre seba a svoje deti finančnú istotu. Teraz si povieš: určite sa to nepodarí! Už si vyskúšala toľko vecí a všade ťa oklamali. Ako zaneprázdnenej matke je skoro nemožné zarobiť si väčšiu sumu peňazí a budovať si kariéru...

„Mnoho žien nepozná príležitosti
ponúkané finančnou oblasťou.”
IMG_6094jpg

„Mnoho žien nepozná príležitosti ponúkané finančnou oblasťou.” – hovorí Erzsébet Janits, jedna z riaditeľov spoločnosti Finanzpartner. – Ja som tiež sama vychovala tri dcéry a svoju nezávislosť som získala práve vo finančníctve. Začala som od spodku, ako každý iný. Dnes už každú ženu nabádam: nech príde a vyskúša túto činnosť, nech žije sebavedome, finančne a časovo nezávisle!

csajok kicsijpeg

"Dnes už každú ženu nabádam: nech príde a vyskúša túto činnosť, 

nech žije sebavedome, finančne a časovo nezávisle!"


Erzsébet pracuje od svojich 19 rokov, kariéru budovala najprv v jednej MLM firme, kde vybudovala sieť. 

„Od svojho detstva som snívala o tom, že budem bohatá.” – hovorí. „MLM systém som si vybrala preto, lebo som videla, ako sa niektorí ľudia dostali vysoko, skoro od nuly. Počas rokov som tiež dosiahla v tom úspechy. V roku 2009 však nastali v mojom živote zmeny. Rozhodla som sa, že zmením aj pole pôsobenia a začnem budovať sieť vo finančnej oblasti.”

Dlho som odolala tomu, aby som sa stala finančným sprostredkovateľom. Niekoľkokrát ma totiž oklamali, uzavreli so mnou nevýhodné životné poistenia. Potom som prišla na to, že práve preto by sa oplatilo s touto oblasťou zaoberať. Je tu nedostatok niečoho, niečo tu chýba! Je málo čestných a zároveň kvalitných odborníkov, pričom existuje požiadavka na takéto služby.

"Je málo čestných a zároveň kvalitných odborníkov,
pričom existuje požiadavka na takéto služby."
IMG_6107jpg

K finančnej oblasti ma hnalo aj to, že som vychovávala tri deti sama. Mala som málo času, ale za ten čas som musela zarobiť veľa peňazí a mohla som sa spoľahnúť len na seba. Ráno som brala deti do škôlky, do školy a od pol štvrtej som už znovu bola s nimi. Varenie, upratovanie, písanie úloh, krúžky – to všetko sa muselo zmestiť do môjho dňa. Počítala som aj s tým, že deti môžu kedykoľvek ochorieť a vtedy musím zostať doma.

Niekoľko rokov som pracovala pre inú firmu a v roku 2012 som prestúpila do spoločnosti Finanzpartner. Tu som konečne našla široké portfólio, seriózny prístup a výbornú možnosť na budovanie kariéry, ktoré som hľadala.

IMG_6105jpg


Ženám sa oplatí spolupracovať so spoločnosťou Finanzpartner „aj“ kvôli nasledovným dôvodom:

 

1.             Môžeš si zarobiť veľa peňazí za krátky čas. Ak máš čas len do tretej popoludní, musíš pracovať síce efektívne, ale dostaneš slušnú výplatu.

2.             Flexibilný pracovný čas. Ak tvoje dieťa ochorie, môžeš zostať s ním doma.

3.             Si sama sebe pánom. Toto povolanie je ako podnikanie – koľko pracuješ, toľko si zarobíš. Dokážeš sa sama rozhodnúť, ako a kedy máš vykonávať prácu, pričom nie si závislá od nálady tvojho nadriadeného.

B konfJPG

4.             Máš pred sebou dosiahnuteľnú možnosť kariéry. V mnohých firmách môžu ženy pracovať len na nižších pozíciách, ako sprostredkovatelia alebo manažérky, ale ich už na vyššie, riaditeľské pozície nepustia (Teoreticky keď ich lákajú do spolupráce im prezentujú úžasnú kariéru, aj možnú riaditeľskú pozíciu, prax však svedčí o tom čo hovorím.). V spoločnosti Finanzpartner majú aj ženy možnosť budovať kariéru a zarobiť si naozaj nadštandardný príjem.

5.             Materiálna bezpečnosť aj na obdobie tehotenstva, pôrodu a kojenia. Ak nejaká dáma      vybuduje v tejto spoločnosti sieť pred otehotnením, táto sieť už „samostatne” produkuje peniaze aj v obdobiach, kedy naozaj nemôže pracovať a ona si len užíva výhody spoľahlivého, pasívneho príjmu. Tu je totiž udržanie dosiahnutej pozície garantované a neupadnete späť ani vtedy, ak               v niektorom období nemôžete pracovať.

IMG_6106jpg

"Udržanie dosiahnutej pozície je garantované."

6.             Online študijné materiály dosiahnuteľné v slovenskom a maďarskom jazyku. Skoro každý materiál je dosiahnuteľný aj v maďarčine, aj online – čo je veľká pomoc pre mamičky. Môžu sa vzdelávať z domu, v papučiach.

7.             Môžeš začať od nuly. Problémom mnohých žien na trhu práce je, že nemajú vhodné vzdelanie, alebo počiatočný kapitál. U nás to nie je nevýhodou! Môžeš mať hocikoľko rokov, akékoľvek vzdelanie, ak máš dostatok vytrvalosti a ambícií, budeš úspešná.

IMG_6095jpg

8.             Už ťa nikto nikdy neoklame. Obklopujú nás finančné záležitosti: úvery, životné poistenia, sporenia, poistenia áut, druhý pilier atď. Nie je jedno, ako a kde uzavrieš zmluvy! V spoločnosti Finanzpartner získaš taký prehľad, že už ťa nikto v živote neoklame.

 

"Chcela som byť dobrým príkladom pre moje deti."

Chcela som byť príkladom pre moje deti a naučiť im, aby sa života nebáli: aby dokázali stáť na vlastných nohách aj vtedy, ak náhodou zostanú samé. Mne sa to podarilo a chcem povzbudiť každú ženu, aby sa nevzdávala a neprijala stav, kedy si nemôže dovoliť vypiť ani jednu kávu s kamarátkou. Nech príde a vyskúša to u nás! Obohatí sa mnohými vedomosťami a skúsenosťami aj vtedy, ak to nebude jej skutočná cesta za svojimi snami.

S pozdravom!
PhDr. Erzsébet Janits

Ďalšie články od Erzsébet TU