Táto práca je našim zrkadlom

Táto práca je našim zrkadlom

Ing. Mária Dvorská, Bratislava.

V tíme Finanzpartner, a.s. pracuje od januára 2022. Vyzná sa v oblasti úverov,
životného a neživotného poistenia i investovania.

"Táto práca je našim zrkadlom. Aký naozaj sme, ako pristupujeme k práci, ako rozdávame pozitivitu, také máme výsledky a referencie. Nedá sa to oklamať. Koľko energie do nej vložíme, toľko víťazstiev dostaneme. Nestačí sa snažiť byť „perfektný" len na oko, musí to byť Vašou súčasťou, Vašou každodennou víziou a nemyslím len v dosahovaní hviezdnych čísiel, ale aj v podaní prívetivého slova a úprimnej nefalšovanej pomoci." 

Dv1jpg

Ako ste sa dostali k finančníctvu?

Pokiaľ nerátam štúdium na VŠ Ekonomickej moje prvé stretnutie s finančným svetom bolo v roku 2004, keď som ako mladé dievča nastúpila do banky na retailovú pobočku ako klientsky pracovník. Už vtedy sa mi páčil ten pocit, keď klient odchádzal od môjho stola spokojný, lebo som mu pomohla vyriešiť životnú situáciu (napr.: hypotéku na dom, šetrenie na dôchodok). Keďže ma práca bavila, po čase som sa vypracovala na vzťahového manažéra pre Large corporate oddelenie, kde som mala na starosti veľké firmy. Medzi tým som si však odskočila aj na dve materské dovolenky.


Prečo ste opustila bankové prostredie?

Ako finančný agent bankové prostredie neopúšťate, lebo s bankami úzko spolupracujete. A nie len s bankami, ale aj s poisťovňami i správcovskými spoločnosťami. Je tu ale zásadný rozdiel a to, že nemusíte zastupovať len jednu možnosť, len jednu finančnú inštitúciu, ale môžete klientovi poskytnúť celý trh. Doprajete mu tým luxus vyriešenia jeho potrieb na mieru. Okrem toho ako podnikateľ ste pánom svojho času.

Dv2jpg

Prečo ste začali spolupracovať so spoločnosťou Finanzpartner?


Vynikajú na trhu maklérskych spoločností ako perla v mori. Zaujala ma profesionalita, ktorá je ich prioritou, dôraz na kvalitu spolupracovníkov a to nie len v odbornom meradle, ale aj po ľudskej stránke. Úžasná podpora v podobe vzdelávania i srdečnej pomoci zo strany vedenia, čo je ich prioritou. Serióznosť dodržiavania dohodnutých podmienok. Možnosť budovať si svoj tím a dosahovať nadpriemerné výsledky, čo sa odzrkadlí aj vo výnosoch. To ich odlišuje od iných samostatných finančných agentov.


Ako na to reagovala rodina, máte dve deti, manžel neprotestoval?

Našťastie mám úžasnú rodinu, ktorá ma vo všetkom podporí. Manžel je tiež obchodný finančník a vie presne, čo táto práca obnáša. Deti mi fandia a tešia sa, že zarobím na dovolenku na Hawai, Nový Zéland, Kostariku... :-).
Zo začiatku som sa smiala na ich detských predstavách, ale postupne zisťujem, že to môže byt úplná realita.

Dv3jpg

Je niečo, čo Vás tak povediac "vytáča"?

Samozrejme (smiech), ale skôr som smutná zo situácie, keď klientovi poradím a on situáciu nezoberie dosť vážne alebo sa rozhodne počúvnuť konkurenciu, ktorej ide len o zisk a potom sa stane nečakaný problém a už je neskoro. Nehnevám sa na klienta, skôr na neodbornosť niektorých pracovníkov vo finančných inštitúciách a v konkurenčných maklérskych spoločnostiach. Problémy sa dajú však riešiť a takýto klient, ktorý sa inde popáli a vy ho zachránite, je potom Váš najväčší fanúšik.


A čo by ste odkázali na záver ?

Majte radi samých seba (nemyslím egoizmus), doprajte si kvalitnú prácu čo Vás baví, kolegov, ktorí Vás inšpirujú a motivujú, čas na relax a koníčky. Buďte s tými, ktorých milujete najviac. Taký človek je pre spoločnosť prínosom a prekvitá šťastím. Kto ma rád seba, má rád aj druhých.


        „Rastlina ktorá kvitne, vonia do ďaleka - svojou krásou poteší človeka.“


Rada poradím aj vám - môj článok

Finanzpartner príležitosť - TU

Kontaktujte nás a "NIKDY SA NEVZDÁVAJTE!" - TU

Dv4jpg