Imádom az érzést, amikor keményen megdolgozok valamiért, és kihúzom a listámról, mert sikerült elérnem!

Imádom az érzést, amikor keményen megdolgozok valamiért, és kihúzom a listámról, mert sikerült elérnem!

TAMÁŠ Krisztina, irodáját Ipolyságon, Párkányban, valamint áprilistól Nagykürtösön működteti.
Egy éve dolgozik a Finanzpartnenél, ez idő alatt 14 fős csapatot irányít (ebből 8-9 aktív), és 150-200 ügyféllel rendelkezik. 32 éves, két gyermek (11 és 6 évesek édesanyja).


"Imádom az érzést, amikor keményen megdolgozok valamiért, és kihúzom
a listámról, mert sikerült elérnem!"

v praciJPG

Mióta dolgozik pénzügyi területen?

2009-ben érettségiztem egy vállalkozói szakközépiskolában. Azt követően többféle területen is dolgoztam, majd 2015-ben vágtam bele a pénzügyekbe, egy másik társaságnál. Akkoriban kismama voltam, második gyermekem alig volt néhány hónapos. Mindig is érdekelt ez a terület, és amikor felajánlották ezt a lehetőséget, megtetszett, hogy mindenféle kötöttség nélkül, anyukaként is kipróbálhatom magam. Két gyermek mellett is tudtam fejlődni, előrelépni, köszönhetően családom és férjem támogatásának.


Családja a kezdetektől fogva támogatta?

Szó ami szó, eleinte kaptam hideget és meleget is. Sokszor hallottam: hogyan fogok újra és újra ügyfeleket szerezni? Hogyan lehet ebből megélni?! Inkább úgy mondanám: aggódtak értem, és kétségeik voltak. Bevallom, néha nekem is… Viszont minden támogatást megkaptam, ami a családi életet illeti: mindig volt kire hagynom a gyermekeimet, ha ügyfelekkel kellett találkoznom. Mára teljes mértékben mellettem állnak, sőt. 2016-ban a nővérem, és 2021-ben a sógornőm is csatlakozott hozzám! A legnagyobb elismerést az jelentette, amikor az apukám azt mondta: nem gondolta volna, hogy ezt a munkát ilyen lelkiismeretesen is lehet végezni. És hogy nagyon büszke rám, hogy ennyit elértem és soha ne adjam fel!

rodinajpgIMG_0235JPGJPG

De azért mindehhez Önnek is kitartónak kellett lennie…

Céltudatos emberke vagyok. Természetesen, nálam is vannak hullámvölgyek, amikor úgy érzem, feladom. Aztán a végén mindig rájövök: számomra ez az álommunka. Szeretek segíteni, emberek közt lenni, hasznos tanácsokat adni – és keményen megdolgozni valamiért. Szeretem, hogy anyagilag is elismerik a munkámat. És imádom, amikor kihúzhatok valamit a listámról, mert sikerült elérnem!


Miért lépett át a Finanzpartnerhez?

Mert megismertem a mostani felettesemet, Markuszek Renátát. Nagyon jóba lettünk, és annak ellenére, hogy évekig konkurenciát jelentettünk egymás számára, rengeteg támogatást kaptam tőle. Ez rendkívül fontos ebben a szakmában, és nem csak Renáta, hanem az egész cég részről ezt tapasztalom. Tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család, együtt sírunk, nevetünk, együtt érjük el a céljainkat.

20220226_135953jpg
Látogasson meg minket, szeretettel várunk minden kedves embert. Video


Mit tanácsolna a kezdőknek, illetve azoknak, akik gondolkoznak azon, hogy erre a pályára lépjenek?

Mindenképpen azt, hogy vágjanak bele. Nincs mit veszíteni, hiszen a legrosszabb esetben is tapasztalatot szereznek, jobban át fogják látni a pénzügyi szerződéseket, és kapcsolatokat építenek ki. Ne várják el, hogy mindjárt mindent tudni fognak, mint ahogy azt sem, hogy azonnal meggazdagodnak. Ki kell tartani és rengeteget kell tanulni! A Finanzpartnernél hatalmas előny a támogatói, családias közeg, egy ilyen csapatban sok mindent el lehet érni. Kezdetben biztos, hogy sokan próbálják visszahúzni az embert. Ilyeneket hall majd: „Ez nem neked való; ebből nem lehet megélni; ügyfelek után akarsz rohangálni?” Ilyenkor válaszolja nyugodtan: „Ez is egy vélemény. De én szeretném megtapasztalni, mire tudom vinni!” Egy biztos, hogy amikor ott áll majd az első előléptetésnél, az első hálás kliensnél, akkor már tudni fogja, MIÉRT érdemes ezt csinálni!

20220503_151906JPG

És miért érdemes csinálni?

Nem csupán azért, mert méltó megélhetést, anyagi függetlenséget biztosít. Nem mindegy, hogy az a munka, amelyet minden nap végzünk, mennyire facsarja ki az embert fizikailag és szellemileg. Ebben a cégben lehetséges jókedvvel, a saját tempónkban előrelépni. Harmadsorban pedig fontos az is, mennyire érezhetjük munkánkat hasznosnak. Itt valóban segíthetünk. Sok ügyfelem közreműködésemmel érte el álmai otthonát; helyezte biztonságba családját baleset, betegség, vagy valamilyen kár esetére; esetleg általam csökkentette havi kiadásait. Sajnos, sokan félnek tanácsot kérni, pedig nem érthet mindenki mindenhez. Ha házat építünk, ha egészségügyi gondjaink vannak, ha elromlik az autónk, akkor szakembert keresünk. A pénzügy is egy külön szakma. Mi azért vagyunk, hogy megmagyarázzuk az embereknek egy-egy döntés előnyeit és hátrányait. Mindezt nem kapják meg sem a bankban, sem a biztosítóban – hiszen ők csak a saját termékeiket kínálják. Mi az összes terméket átlátjuk, így valóban személyre szabott segítséget nyújtunk. És nincs annál nagyobb elismerés, amikor egy ügyfél hálával néz rám, vagy tovább ajánlanak másoknak.

Finanzpartner r.t. - információ

Együttműködés - információ

Szeretne velünk találkozni? Kérjen időpontot. - ITT