Hurá! Idem bývať do vlastného!

Hurá! Idem bývať do vlastného!

Hovorí sa: môj dom, môj hrad. Ale kde na to dnes zobrať? Začnem sporiť?

Ak máte toľko času, úžasný 5 ciferný plat, tak aj takto sa to dá. Akonáhle však dosporíme na pár metrov štvorcových, naše úspory pohltí inflácia s vysokými cenami za tovar a služby. Ceny nehnuteľností sú stále na vrchole dopytu s astronomickými sumami a často sa stáva, že bežný slovenský smrteľník dosporí iba na akontáciu.

IMG_2598jpg

Hm, no dobre a čo teraz?


Je tu možnosť úverov. Ale ako na to? Ktorá banka je tá správna? Ako dlho to bude trvať? Čo všetko potrebujem? Postačí mi môj plat? A tak sa rozbehneme do„ našej“ banky, kde máme už dlhodobo účet. Niekedy to dopadne šťastne, ale 80% klientov ostáva rozčarovaných, že byť verný sa neoplatí.


Čo navrhujete?

Váš nezávislý, odborný poradca Vás vyvedie z labyrintu. S ním viete nájsť správnu cestu. Nájde najvhodnejšie riešenie, ktoré sa hodí práve Vám a pomôže vybrať banku, vybaviť potrebné doklady, poradí a hlavne sa dlhodobo stará o klienta aj po uzavretí obchodu. Dnes pri tak hektickej dobe nestíhania a tak rýchlo sa meniacich podmienkach a výšok úrokových sadzieb je potrený ako soľ. Pre viacerých z nás je to už istá samozrejmosť, sa zveriť do rúk finančného makléra.

IMG_2602jpg

Ako zoženiem správneho finančného poradcu?

Nie je však maklér ako maklér. Predovšetkým si treba preveriť s akou spoločnosťou spolupracuje. Aké má meno na trhu a osobné referencie, či má ekonomické vzdelanie a aká je jeho predchádzajúca prax. Zamerať sa aj na jeho pôsobenie vo finančnej oblasti a na čo je expert.
Pokiaľ sa špecializuje prevažne na poistenia a s úvermi nemá až také skúsenosti, radím Vám zbystriť pozornosť. Je to ako napr. vybrať si dobrého lekára na boľavú chrbticu. Určite by sme asi nešli k zubárovi, aj keď je to tiež lekár. Spoločnosť Finanzpartner, a.s. nie len že poskytuje možnosť výberu spoľahlivých finančných poradcov, ale dbá na korektnosť podávaných informácií, príjemné vystupovanie i dlhodobú starostlivosť o klienta.

Ing. Mária Dvorská
+421 907 983 034; maria.dvorska@finanzpartner.sk

Vyriešte všetko na jednom mieste. V čom vám vieme pomôcť? TU

Kalkulačky TU