Finanzpartner je môj životný štýl

Finanzpartner je môj životný štýl

Blanka JASOVSKÁ, Sládkovičovo a okolie.

V spoločnosti Finanzpartner pracuje od r. 2017. Zaoberá sa úvermi, poistením a predajom nehnuteľností. Riadi 12 člennú skupinu.

 

„Zbožňujem svoju prácu! Ráno vstávam s radosťou a večer si ľahnem spokojná. Mám rada ľudí a dynamickú, aktívnu prácu - keď sa niečo „deje”, že som potrebná a cítim sa užitočná, že zastupujem uznanú spoločnosť, ktorá je na úrovni. Zároveň mám rada aj finančnú nezávislosť a slobodu, ktorá je súčasťou tohto povolania.”

IMG_4834jpg

Kedysi ste boli vedúcou predajne so spodnou bielizňou. Aký je Váš príbeh? Ako ste sa dostali do finančnej oblasti?

Vždy som chcela niečo dosiahnuť v živote a ukázať svetu: som viac, ako „jednoduchá” predavačka. V roku 2004 naskytla príležitosť, aby som sa stala spolupracovníčkou takej poisťovacej spoločnosti, ktorá predávala výhradne svoje produkty. Moje okolie ma nebralo vážne, vraveli: „Čo chce táto žena z obchodu s nohavičkami?”  Trvalo asi rok, kým si zvykli, že už pracujem inde a bolo potrebných päť rokov, aby ma začali aj uznávať. Tí, ktorí sa mi najviac smiali, sú dnes všetci mojimi klientmi.


U spomenutej spoločnosti ste strávili dlhé roky a dosiahli ste pekné úspechy.

O niekoľko rokov som predsa zmenila pole pôsobenia. Pomaly som prišla na to, že svojim klientom môžem ponúkať aj viac. Ľudia potrebujú byt, aj úver na byt, alebo osobný úver. Prestúpila som teda do firmy s dobrým menom a širším portfóliom. Tu som cítila, že skutočne dokážem pomôcť. Aj tu som strávila niekoľko rokov a tiež sa mi podarilo vybudovať kariéru.

IMG_4840jpg

Podľa uvedeného – ste pracovali skoro v takej istej spoločnosti, ako Finanzpartner?

Áno, „skoro”. Ale je jeden obrovský rozdiel: ako sa cítim v rámci firmy. Rada pracujem, aj chcem pracovať. Ak ma však nútia a z každej strany otravujú, aby som pracovala ešte viac, priniesla ešte viac výsledkov – človek stratí chuť. V spoločnosti Finanzpartner som slobodná a pekne postupujem stále vyššie. Pracujem vo svojom tempe a dosiahnuté výsledky mi nikto neberie. Popri tom táto spoločnosť je ľudská – stoja za mnou všetkými silami.

IMG_4838jpg

Čo to presne znamená?

Je to stabilná, dôveryhodná spoločnosť. Dbá na profesionalitu svojich obchodných poradcov. Úroveň školení je vynikajúci, ich požiadavky sú seriózne, a preto sa nemusím báť, že niekto očierni firmu, ktorú zastupujem. Kariéra je spoľahlivá – ak sa aj počas uplynulých rokov menila, stala sa len lepšou. Okrem toho nám poskytujú všetko potrebné k práci: od pera na písanie, cez marketingové materiály, po online pomôcky. Obchodné poradenstvo, uzatváranie zmlúv vyžaduje veľké množstvo papierovej práce, my však nemusíme chodiť s kopou papierov. V našom systéme je totiž možné vybaviť všetko aj elektronicky – stačí brať so sebou notebook, tablet alebo dokonca len mobilný telefón. Ak sa stretnem s klientom, cítim sa elegantná.

            

Sesterská spoločnosť firmy Finanzpartner sa zaoberá s predajom nehnuteľností.

Kto si želá predať svoju nehnuteľnosť cez Finanzpartner reality, si môže byť istý, že sa dostane    na prvé miesta online vyhľadávaní. Okolo kúpy, alebo predaja vybavíme všetko profesionálne – klient má len prísť a vypiť si u nás kávu. Sme jediná spoločnosť, ktorá vyhotoví o dome, byte aj drónovú nahrávku zadarmo,a tak záujemcovia si môžu pozrieť cez internet každý kút nehnuteľnosti. Aj toto je pozadie, za ktoré som vďačná! Kto si kupuje byt, väčšinou potrebuje aj úver, ktorý treba zabezpečiť…čiže Finanzpartner sám osebe poskytuje pracovné okolie, v ktorom môžem byť úspešná.

IMG_4843jpg

O čo majú momentálne ľudia najväčší záujem, v akej oblasti potrebujú poradenstvo?

Momentálne majú strach z ekonomickej situácie vytvorenej v dôsledku pandémie. Nevedia, či zajtra budú mať prácu. Skoro každá rodina má poistenie, alebo úver na byt. Tieto výdavky sú nastavené na určitý príjem – ak tento príjem náhodou vypadne, zostanú im rezervy len na niekoľko mesiacov. Každého nabádam, aby prišiel a pozrieme sa na existujúce zmluvy. Nie je jedno, akou materiálnou bezpečnosťou disponuje naša rodina.

            

Od roku 2017 ste dokázali zostaviť 12 člennú skupinu.  Akými ľuďmi pracujete najradšej?

Vážim si každého kolegu. Je aj taký, ktorý len poskytuje „tipy” – čiže nie je finančný sprostredkovateľ, nemôže uzatvárať zmluvy – len ma odporúča. Obidvaja máme z toho úžitok: ja získam klientov a on pekný vedľajší zárobok, len tým, že poskytne moje telefónne číslo iným. V našej spoločnosti aj to je možné! Serióznu kariéru je však možné vybudovať len v prípade, ak niekto pracuje svedomite, na plný úväzok.

IMG_4842jpg

Na fotke: Blanka Jasovská a Dominik Hrbatý

Čo máte najradšej v tomto povolaní?

Dynamiku. Ľudí. To, že každý deň príde iná príležitosť a vždy dokážem pomôcť a moji klienti ma odporúčajú aj iným ľuďom. V neposlednom rade – mám rada, že touto prácou pekne zarábam. Je pekné, ak niekoho potľapkajú po pleciach – ale skutočné uznanie je, ak cítime, že nás ohodnotia aj finančne. Práca v spoločnosti Finanzpartner vlastne nie je prácou  - ale životným štýlom, ktorý si veľmi užívam. 


Aj Ty potrebuješ viac miesta na rozvoj? Kariéra vo Finanzpartner a.s.:
- informácie TU
- kontaktujte nás TU