Finanzpartner je dnes vo výbornej kondícii.

Finanzpartner je dnes vo výbornej kondícii.

Igor Čečko, generálny riaditeľ: „Finanzpartner je dnes vo výbornej kondícii. Chceme rásť a chceme väčší trhový podiel.“

Rok 2020 poznačila pandémia koronavírusu, ktorá mala výrazný ekonomický aj spoločenský dopad na mnohých Slovákov. Pandémia však so sebou rovnako priniesla zvýšený záujem o ochranu zdravia či lepšie usporiadanie osobných financií. Finanzpartner vidí v tejto situácii príležitosť. Spoločnosť chce rásť, získať viac spolupracovníkov a väčší podiel na trhu finančného sprostredkovania. O plánoch spoločnosti na najbližšie mesiace sme sa rozprávali s generálnym riaditeľom Igorom Čečkom.
IMG_4336jpg

Igor, ako by si zhodnotil doterajší vývoj tohto nezvyčajného roka? Priniesol do spoločnosti Finanzpartner nejaké zásadné zmeny?
„Rok 2020 je naozaj veľmi neštandardný. Na globálnu vírusovú epidémiu sa nedá vopred pripraviť. Nikto z nás nemal skúsenosti, ako sa zachovať alebo čo robiť. Tak, ako všetky ostatné spoločnosti, i my vo Finanzpartner sme museli rýchlo reagovať na novú situáciu. Našou obrovskou konkurenčnou výhodu je možnosť dištančnej práce – takmer celú agendu dokážeme vykonávať online. Máme k dispozícii online kalkulačky, elektronické návrhy zmlúv, vlastný systém FINIS i elektronické podpisovanie. Tu musím vyjadriť poďakovanie a uznanie mnohým z vás, ktorí rovnako okamžite reagovali a ponúkali služby či už online alebo telefonicky. Samozrejme, marcové striktné opatrenia a zatvorenie ekonomiky sme pocítili aj my. S postupným uvoľňovaním sa nám však obchod rozbehol a v nasledovných mesiacoch sme mali veľmi úspešné obdobie. Pandémia prinútila mnoho ľudí, aby prehodnotili svoj pohľad na ochranu zdravia či finančné zabezpečenie svojej rodiny. K úspešnému predaju prispeli aj pretrvávajúce nízke úrokové sadzby pri bankových produktoch či zvýšený záujem mladých ľudí o druhý pilier. Viacero klientov sa počas koronakrízy rozhodlo pre investície. Takže z obchodného hľadiska sme túto krízu veľmi dobre zvládli. Naša spoločnosť je dnes vo výbornej kondícii a našou ambíciou je ďalší rast.“

fp logo podpisjpeg

Do konca roka ostáva ešte posledný kvartál. Čo bude jeho hlavnou témou? Na čo sa najviac zameriate vo vedení spoločnosti?

„Chceme sa zamerať predovšetkým na nábor nových spolupracovníkov..." 

Ak poznáte vo svojom okolí ľudí, ktorí by mali záujem o spoluprácu s nami, budeme radi, ak ich spoločne oslovíme. Čím viac členov bude naša rodina Finanzpartner mať, tým budeme silnejší. Dnes ponúkame ľuďom šancu napísať vlastný príbeh úspešného podnikania.
Kontaktujte nás.

CELÝ ČLÁNOK MÔŽETE PREČÍTAŤ TU...